WAARDEVOLLE GEDACHTEN

Louis Pasteur

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of …. Rutte, Biden….

Nieuwe berichten in je inbox

Interviews en Statements

° Een interview met Matias De Stefano – 26 april 2015 – HET VERLEDEN HERINNEREN TER UITVOERING VAN DE TOEKOMST ( Nederlands)

° Our 9 Dimensional Existence EXPLAINED FROM MEMORY w/ Matías De Stefano | Aubrey Marcus Podcast ( Engels)

° GEERT VAN DEN BOSSCHE – interview bij ‘Compleetdenkers’

° Aartsbisschop VIGANO – de ultieme boodschap – Nederl.OT

° Matt Damon on the elite – amazing speech – Nederl.OT

° ANTOINE Gavart –PORTEUR D’UN MESSAGE D’AMOUR D’UNE AUTRE DIMENSION – Nouvelle Terre ( in het Frans)

° De satanische netwerken die de aarde belemmeren – Antoine Gavart ( Nederl.OT)

° FIONA BARNETT, getuige van smakeloze rituelen in Bathurst

° Thrive on II – Teaser – montage rond goedkope en propere energie

° Steven Greer – Nulpuntenergie bestaat al meer dan 70 jaar

° David Icke – Ik ben alles wat was, is en ooit zal zijn – 6 April -2020

° DAVID ICKE CORONA

° De regeltjes voor de illuminati  …. David Wilcock . – Nederl.OT

° Toespraak van Poetin 24 februari 2022 (Nederl.) – Frontnieuws

° Poetin : Ze hebben niet gehoord wat we zeiden… Ze kunnen maar beter luisteren

° Docu ‘Planet Lockdown’: Angst als brandstof voor de tirannie | blckbx

° BLACKBOX – TEGENWIND – MATTIAS DESMET – Massavorming

     

GNOSIS & GNOSTIEK

                                                            

Een uittreksel uit het boek van Dr. Alice D. Nate

The Total Emptiness Within : find the secret hidden inside

De totale leegte van binnen is een kijk op het leven, een concept dat je laat zien dat echt contact met je oorspronkelijke wezen draait om het besef dat de werkelijkheid zoals we die waarnemen totaal anders is dan onze zintuigen ons vertellen. We denken dat wat onze ogen en oren zien en horen de waarheid is, omdat we het voelen, maar we realiseren ons niet hoe gemakkelijk we voor de gek kunnen worden gehouden. Waarneming wordt gecontroleerd door degenen die beelden in onze ogen en geluiden in onze oren kunnen plaatsen. Als we het verschil tussen echt of nep niet meer kunnen onderscheiden, hoe vinden we dan de waarheid? Wat als onze waarneming zo ver kan worden gebogen dat we denken feiten te zien, maar wat als deze feiten fictie zijn? Wat als de werkelijkheid zoals we die kennen al een observatie is? Woorden vullen onze geest, beelden vullen onze geest, geluiden vullen onze geest.

Maakt het uit? Ja, het doet ertoe. Het materialiseert de realiteit die we waarnemen. De surrealistische werkelijkheid wordt waargenomen vanuit onze geest die de wereld observeert die zich om ons heen materialiseert. Hoe minder we absorberen, hoe meer de gematerialiseerde illusionaire realiteit oplost en de echte realiteit terugkeert. We moeten al onze waarnemingen van de geest ontrafelen, omdat onze geest en het lichaam deel uitmaken van de gematerialiseerde waarneming door de geest. Hoe minder we de geest gebruiken, hoe meer we terugkeren naar het oorspronkelijke punt van waarneming. Onze geest kijkt in deze realiteit door onze lichaam en geest interface.

De werkelijkheid kan gemakkelijk worden gebogen door de meesters van controle. Ze kunnen zelfs film- of game-achtige situaties creëren om onze perceptie voor de gek te houden. Dus als je de lege pagina vindt, kijk er dan een tijdje naar en laat de ware betekenis van leegte van binnen tot je doordringen.

…. ‘De aarde heeft op haar zielsniveau besloten dat ze terug wil naar haar oorspronkelijke staat. En dat is niet te voorkomen. Je kunt een planeet niet in de weg staan ​​- dat kan gewoon niet. Maar er zijn mensen die gewoon megalomaan zijn en geloven dat ze dat kunnen. Maar dat kan natuurlijk niet. De aarde is aan het veranderen en de ‘onlichte krachten’ weten dat, en ze doen alles wat ze kunnen om alles om te draaien en in een heel andere richting te sturen, maar dat gaat niet werken, omdat de aarde het niet wil en omdat heel veel mensen wakker worden. Ik heb dit al eerder gezegd, maar bepaalde dingen kunnen niet vaak genoeg worden herhaald. Er zijn veel liefdevolle wezens die ons al heel lang in de gaten houden en die ook de mensheid keer op keer hebben geholpen. De mensheid zou zijn uitgeroeid of zou zichzelf al lang geleden hebben vernietigd. Maar de mensheid is er nog steeds. Dit heeft niet veel te maken met het vermogen van de mensheid om zichzelf te behouden; het heeft meer te maken met het feit dat we hulp hebben… Christina von Dreien

Dit is een uittreksel uit de Love Stream N° 14 Van Christina die je hier terugvind .

Wacht nog even, tot je ontdekt wat er leeft bij de jonge generatie ! Zij hebben de ‘blauwdruk’ in zich van nieuwe technologieën. Ze wachten nog even af, tot de oudere generatie ontwaakt is, om hun projecten van start te laten gaan. Het gaat allemaal om de kinderen… Zij zijn gekomen om onze planeet te redden. Dat is de hoofdreden, waarom wij hen tegen elke prijs moeten beschermen . Meer dan ooit tevoren zijn dit uiterst geavanceerde zielen die moeder aarde komen bewandelen….